Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

незаконна зрізка дерев

lviv.dei.gov.ua

Четвер, 18 листопада 2021, 14:31

У Мостиському військовому лісництві незаконно зрізали 50 дерев

незаконна зрізка дерев

На території ДП "Мостиське військове лісництво" виявлено незаконну зрізку 50 дерев.

Про це повідомила пресслужба Державної екологічної інспекції у Львіській області.

Держекоінспекція у Львівській області виявила на території ДП "Мостиське військове лісництво" виявила незаконну зрізку 50 дерев.

Під час проведених державними інспекторами заходів на ділянці, відведеній в суцільну рубку головного користування 2021 року в кварталі 21 виділ 29.1 на площі 0,9 га виявлено незаконну рубку 50 дерев, а саме: породи граб − 36 шт., породи вільха − 8 шт., породи дуб − 5 шт., породи бук − 1 шт.

Сума завданої шкоди внаслідок незаконної зрізки дерев становить 577 284 грн. Матеріали перевірки скерували в правоохоронні органи.

Нагадаємо, щоб запобігти аварійній ситуації Стебницьке гірничо-хімічне підприємство зменшило навантаження на дамбу, перекачавши розсоли у підземні пустоти.

Додамо, рейдова група Держекоінспекції відпровадила групу польських джиперів, які прибули ймовірно для трофі-рейду в Карпатах, за межі Львівської області.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.