Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ростислав Шурма

Середа, 24 листопада 2021, 10:15

Львів'янин Шурма став заступником голови Офісу президента

Ростислав Шурма

Ростислава Шурму призначили заступником керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака.

Про це повідомило офіційне Інтернет-представництво Президента України.

Вчора, 23 листопада, президент України Володимир Зеленський призначив Ростислава Шурму заступником керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака.

Як йдеться у повідомленні, Ростислав Шурма відповідатиме за економічний блок діяльності Офісу Президента.

"Серед пріоритетних завдань − підготовка програм стимулювання економічного розвитку та підвищення енергоефективності" − зазначив Ростислав Шурма.

Зазначимо, Ростислав Шурма народився 1983 року у Львові. Закінчив Національний університет "Києво-Могилянська академія" (економіка та підприємництво) та Київський економічний університет ім. Гетьмана (економічна теорія).

У 2012-2019 рр. займав посаду генерального директора заводу "Запоріжсталь". Ростислав Шурма є членом наглядової ради Державного концерну "Укроборонпром".

Нагадаємо, у 2020 році Ростислав Шурма подав свою кандидатуру на посаду голови правління Укрзалізниці. 

Додамо, у 2016 році Варіанти поспілкувалися із Ростиславом Шурмою, щодо його роботи у ПАТ "Запоріжсталь" та перемоги в загальноукраїнському рейтингу "ТОП-100. Кращі топ-менеджери України", який проводило бізнес-видання "Діло".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.