Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська облрада

Середа, 24 листопада 2021, 11:36

У Львівській області придбають житло для 39 дітей-сиріт

Львівська облрада

До кінця 2021 року в області планують закупити 34 квартири для 39 дітей-сиріт за 8,16 млн грн з обласного бюджету.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

Вчора, 23 листопада, під час засідання регіональної Комісії з питань забезпечення житлом дітей-сиріт повідомили, що до кінця 2021 року планують закупити 34 квартири для 39 дітей-сиріт за 8,16 млн грн з обласного бюджету.

"Тішимося, що Регіональна програма забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Львівській області виконана на 100%.

Так, за підсумками року планують закупити 34 квартири для 39 дітей-сиріт на загальну суму з обласного бюджету − 8,16 млн грн. Це результат спільної злагодженої роботи" − повідомив начальник служби у справах дітей Львівської ОДА Володимир Лис.

Також члени комісії розглянули пропозиції територіальних громад щодо виділення коштів з обласного бюджету для співфінансування закупівлі житла п’ятьом дітям-сиротам. Зокрема, співфінансування нададуть: Радехівська міська рада спільно з Червоноградською РДА (дві однокімнатні квартири), Червоноградська територіальна громада (однокімнатна квартира) та  Судововишнянська територіальна громада (дві однокімнатні квартири).

"Загальна вартість цих п’ятьох об’єктів − 2,1 млн грн, з яких кошти обласного бюджету − 1,03 млн грн, фінансовий ресурс місцевих бюджетів − 1,1 млн грн" − зазначив голова комісії з питань соціального захисту, прав людини, дітей та учасників бойових дій Львівської обласної ради Микола Іщук.

Нагадаємо, з бюджету Львівської області виділять майже три мільйони на закупівлю 13 квартир для дітей-сиріт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.