Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

тимчасовий міст у селі Гайок

loda.gov.ua

Четвер, 25 листопада 2021, 10:17

На трасі Львів-Луцьк обмежили рух транспорту через ремонт моста у селі Гайок

тимчасовий міст у селі Гайок

Рух транспорту через міст у селі Гайок закрили на 25-26 листопада.

Про це повідомила Служба автомобільних доріг у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Впродовж 25-26 листопада з 08:00 до 19:00 год Служба автомобільних доріг у Львівській області обмежила рух транспорту на дорозі державного значення Н-17 Львів – Радехів – Луцьк через ремонт моста у селі Гайок.

"У зв’язку із виконанням робіт з монтажу елементів прогонової будови мостового переходу через річку Західний Буг у селі Гайок на км 33+044 дороги державного значення Н-17 Львів – Радехів – Луцьк, Служба автомобільних доріг у Львівській області обмежує рух транспорту з 08:00 по 19:00 у четвер 25.11.2021 та п'ятницю 26.11.2021" – йдеться у повідомленні.

Схема об'їзду:

- для легкових авто загальна маса яких менше 5 тонн: по Т-14-10 Броди – Червоноград від Радехова до Червонограда, далі по Р-15 Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква до міста Великі Мости, по О160601 Рава-Руська-Гайок до селища Добротвір та до села Гайок та у зворотному напрямку;

- для вантажівок загальна маса яких більше 5 тонн: М-06 Київ-Чоп по ділянці Малі Підліски-Буськ, Т-18-06 Рівне– Млинів –Берестечко – Буськ– Перемишляни по ділянці Буськ – Лопатин, Т-14-10 Броди – Червоноград по ділянці Лопатин – Радехів та у зворотному напрямку.

Нагадаємо, у травні цього року на дорозі Львів-Луцьк у селі Гайок обвалився дорожній міст. У Службі автомобільних доріг Львівщини вважають, що руйнацію моста спричинила безвідповідальність водіїв, а поліція Львівщини натомість відкрила кримінальне провадження за статтею "службова недбалість".

У серпні тут облаштували тимчасовий міст.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.