Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ростислав Замлинський

Четвер, 25 листопада 2021, 11:50

Галицький чиновник Замлинський вертає зі столиці до Львова

Ростислав Замлинський

Екс-заступника голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського звільнили з посади першого заступника міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Вчора, 24 листопада, на своєму засіданні Кабінет міністрів звільнив з посади  першого заступника міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ростислава Замлинського.

Зокрема, Замлинського призначили на цю посаду 24 березня 2020 року, коли міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій був Олексій РезніковРезнікова 3 листопада звільнили з цієї посади, а вжєе 4 листопада його призначили новим міністром оборони.

Новою міністеркою з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України стала Ірина Верещук, екс-мерчиня Рава-Русьької та екс-нардепка від Слуги народу.

Нагадаємо, Ростислав Замлинський працював першим заступником голови Львівської ОДА з червня 2015 року по 2019 рік. З 11 червня 2019 року він тимчасово став очільником Львівської облдержадміністрації, а у липні 2019 року написав заяву на звільнення.

До цього він був радником патронатної служби апарату Львівської ОДА, начальником Державної фінансової інспекції в Рівненській області Державної фінансової інспекції України (2014-2015 рр.) та очолював "ЕлектронМаш" дочірнього підприємства ПАТ "Концерн Електрон" у Львові (2013-2014 рр).

Навчався Замлинський у Львівській комерційній академії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.