Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Зеленський

Четвер, 2 грудня 2021, 16:50

Охочі зможуть купити за тисячку Зеленського три примірники книги "Секс для чайників"

Володимир Зеленський

За "тисячу Зеленського", яку вакциновані українці отримуватимуть з 19 грудня, можна буде накупити книг.

Про це повідомила міністерка економіки Юлія Свириденко на своїй сторінці у Фейсбуці.

З 19 грудня цього року стартує програма "єПідтримка", у рамках якої повністю вакцинованим українцям виплатять по 1 тисячі гривень.

"Зовсім скоро, з 19 грудня, стартує програма "єПідтримка". Урядова команда працює для того, щоб людям було зручно скористатись 1000 грн за участь в кампанії вакцинації, а бізнес отримав необхідну підтримку" – написала Юлія Свириденко.

За її словами, міністерство уже провело зустрічі з представниками сфери культури, Інституту книги, Асоціації книговидавців, книгорозповсюджувачів та інших інституцій, а також проаналізували втрати від карантину в книговиданні.

"За результатами вирішили, що витратити 1000 грн на придбання книг можна буде від початку програми "єПідтримка" – пояснила Юлія Свириденко.

Нагадаємо, у листопаді цього року президент Володимир Зеленський заявляв, що кожен, хто пройде повний курс вакцинації від коронавірусу, отримає від держави тисячу гривень.

Пізніше стало відомо, що цю тисячу гривень не видаватимуть готівкою, гроші нараховуватимуть через додаток "Дія" як сертифікат, використати який можна буде лише на подорожі чи культурно-спортивні заходи.

Тисячу гривень повністю вакцинованим українцям розпочнуть нараховувати наприкінці цього та впродовж наступного року, податки з цих грошей платити не доведеться і на нарахування субсидії вони не вплинуть.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.