Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

прибирання міста

П'ятниця, 3 грудня 2021, 10:40

На вулиці Львова виїхали 50 одиниць снігоприбиральної техніки

прибирання міста

Вночі та сьогодні зранку у місті для посипання вулиць використали 215 м³ піскосуміші.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Минулої ночі та сьогодні зранку місто прибирали 50 одиниць снігоприбиральної техніки, а для посипання вулиць використали 215 м³ піскосуміші і 90 м³ солі

До прибирання міста від снігу залучили 2 підмітальні машини, 26 піскорозкидувачів, 5 навантажувачів, 13 тракторів і 4 одиниці іншої техніки. Протиожеледними засобами посипали дороги, мости, підйоми у всіх районах міста.

"Маємо в наявності близько 19 тисяч м³ протиожеледних матеріалів. До прибирання від снігу будемо залучати приблизно 2100 людей – це працівники ШРП і тих компаній, які здійснюють ремонт та прибирання вулично-дорожньої мережі, а також працівники наших комунальних управляючих компаній" – наголосив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Олександр Одинець.

Нагадаємо, цього року для механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі Львова буде задіяно 137 одиниць комунальної техніки та 107 одиниць приватної, а цілодобове чергування снігоприбиральної техніки запровадили з 20 листопада.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.