Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Стрийська

Вівторок, 21 грудня 2021, 14:40

У Львові передбачили десять мільйонів на ремонт частини вулиці Стрийської

вул. Стрийська

Сихівська РА замовила реконструкцію частини вул. Стрийської за 10 мільйонів гривень у львівської фірми.

Сихівська районна адміністрація Львівської міської ради провела закупівлю у системі ProZorro на капітальний ремонт доріг та тротуарів на вул. Стрийська (від вул. В.Вернадського до просп. Святого Івана Павла ІІ) у Львові, яку переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2022 року.

Аукціон стартував 10 грудня, участь у ньому взяли чотири компанії, апереможцем обрали ТзОВ "Будівельна компанія "Захід Нео Буд" із пропозицією відремонтувати вулицю за 10 988 000 грн.

Зазначимо, початкова закупівлі становила 14 066 452 грн.

Як вказано у закупівлі, на відрізку вулиці Стрийської від  вул. В.Вернадського до просп. Святого Івана Павла ІІ мають відремонтувати дорожнє полотно, замостити тротуари, встановити 73 опори із світильниками, 18 дорожніх знаків на металевих стояках, нанести дорожню розмітку, поставити стримувальні огородження для пішоходів.

Щодо благоустрою вулиці, то тут запланували висадити 49 дерев та кущів – 24 саджанцiв горобини та 25 саджанцiв черемхи, а також встановити 48 лавок шоколадного відтінку URBan й 25 смітників.

Гарантія на всі роботи має становити 10 років.

Усі роботи оплачуються за кошти місцевого бюджету Львова.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Будівельна компанія "Захід Нео Буд" зареєстрована з 2016 року у Львові, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Керівником фірми є Ярослав Шостак, а власницею – Світлана Шостак. Розмір статутного капіталу підприємства становить 30 000 грн.

Нагадаємо, у березні Сихівська РА замовила встановлення зупинок громадського транспорту у районі за 389 тис грн, а з травня частину вул. Хуторівка назвали проспектом Святого Івана Павла ІІ

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.