Зміст статті

7 грудня 2021

Сергій Путря: Я виконав 70% своїх обіцянок на цей рік

Розмова з депутатом Запорізької обласної ради Сергієм Путрею.

Інтерв'ю бердянського видання Локатор у межах проєкту "Моніторинг виконання передвиборчих обіцянок місцевими політиками Львівської та Запорізької областей", що реалізується за підтримки "Асоціації органів місцевого самоврядування "Єврорегіон Карпати Україна – Карпатська агенція регіонального розвитку".

Розмова з депутатом Запорізької обласної ради, членом постійної комісії з питань екології, охорони надр та раціонального природокористування Сергієм Путрею (Опозиційний блок) про результати його депутатської діяльності за перший рік каденції.

Нагадаємо, що Варіанти у межах висвітлення проєкту публікували також інтерв'ю з депутатом Львівської міської ради від фракції "Варта" Ігорем Зінкевичем, та депутатами Львівської обласної ради, головою фракції "Батьківщина" Назарієм Сумало та головою фракції "Європейська Солідарність" Олегом Дудою.


фото: lokatormedia.online

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.