Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Канівець та Галина Маслюк

https://stryi-rada.ukraina.org.ua/

Четвер, 9 грудня 2021, 10:36

Канівець і консул Казахстану домовились про створення моделі сміттєвого заводу

Олег Канівець та Галина Маслюк

Вчора, 8 грудня, у Стрию міський голова Стрия Олег Канівець та уповноважений представник асоціації «Club empresarial Ucraїna», почесний консул Казахстану у Західній Україні Галина Маслюк уклали меморандум щодо створення моделі сміттєвого заводу на території громади.

Про це повідомила пресслужба Стрийської міськради.

Меморандум передбачає план дій щодо створення моделі заводу, де після перероблення всього обсягу відходів громади кінцевим результатом є вироблення електричної та теплової енергії, - зазначено у повідомлені.

У відкритих джерелах і базах немає інформації про асоціацію «Club empresarial Ucraїna», президентом якої, за повідомленням пресслужби, є Пабло Хіль Лопеза.

Нагадаємо, раніше міський голова Стрия Олег Канівець та ТОВ "Німецько-Українське підприємство Браун Індастріал Технолоджи" уклали меморандум щодо будівництва на території Стрийської громади заводу з перероблення відходів.

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.