Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Центр зайнятості

Вівторок, 14 грудня 2021, 17:14

З початку року на Львівщині працевлаштували понад 300 ветеранів АТО

Центр зайнятості

У січні-листопаді в області працевлаштували 306 ветеранів, у тому числі 14 осіб з інвалідністю.

Про це повідомляє Львівський обласний центр зайнятості.

Станом на 1 грудня цього року у центрах зайнятості області роботу шукав 391 військовослужбовець, який брав участь в АТО/ООС.

У січні-листопаді працевлаштували 306 ветеранів, у тому числі 14 осіб з інвалідністю.

Ще 35 осіб підвищили кваліфікацію або здобути нову професію, а 208 учасників бойових дій взяли участь у 65 тематичних семінарах або вебінарах щодо санаторно-курортного лікування, виділення земельних ділянок, аспектів призначення пенсійного забезпечення, надання юридичної підтримки.

"Загалом із 2015 року посадовці служби зайнятості допомогли повернутися до трудової діяльності 3230 учасникам АТО/ООС. Із них 241 особа, отримавши одноразову виплату допомоги з безробіття, започаткувала власну справу й тепер надає послуги в сфері громадського харчування, автотранспортних перевезень, займається ковальством, вирощуванням ягід, виготовленням дитячих іграшок, виробів з каменю" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, станом на початок грудня цього року у центрі зайнятості області зареєстрували 5,2 тисячі вільних вакансій, а роботу шукали більше 13 тисяч безробітних.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.