Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівські маршрутки

Вівторок, 4 січня 2022, 13:20

У Львові оптимізують мережу громадського транспорту через е-квиток

львівські маршрутки

Андрій Садовий створив робочу групу для оптимізації мережі громадського транспорту Львова за результатами впровадження е-квитка.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №621 від 10 грудня 2021 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу для оптимізації маршрутної мережі громадського транспорту Львова за результатами впровадження автоматизованої системи оплати проїзду.

"З метою оптимізації маршрутної мережі громадського транспорту Львівської міської територіальної громади за результатами впровадження автоматизованої системи оплати проїзду утворити робочу групу з питань оптимізації маршрутної мережі громадського транспорту Львівської МТГ" – йдеться у документі.  

Керівником робочої групи став директор департаменту міської мобільності
та вуличної інфраструктури міськради Олег Забарило, а його заступником – начальник управління транспорту міськради Орест Олеськів.

До складу групи також увійшли: начальник управління вуличної інфраструктури міськради Кирило Новіков, директор ЛКП "Львівавтодор" Микола Власюк, директор АТП №1 Орест Хамула, депутат міської ради від Варти Ігор Зінкевич, директор ТзОВ "Екопастранс" Ігор Самардак.

Робоча група має до 1 квітня цього року опрацювати питання оптимізації маршрутної мережі громадського транспорту у місті за результатами впровадження е-квитка та подати міському голові Львова свої висновки і пропозиції.

Нагадаємо, частково електронний квиток на проїзд у транспорті планують впровадити з січня цього року, а з листопада 2021 року у місті розпочали видавати пільгові картки на проїзд у транспорті терміном на 5 років.

Також у листопаді минулого року у Львові затвердили вартість електронного квитка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.