Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Середа, 15 грудня 2021, 16:21

Ірина Оршак подарувала собі до ювілею книгу «Депутати теж люди»

Радниця міського голови Львова Ірина Оршак видала першу книгу «Депутати теж люди», яку презентувала нині у Львові.

Ірина Оршак розповіла, що ця книга про все її життя крізь призму депутатської діяльності.  Вона зазначила, що спочатку не планувала видавати «Депутати теж люди», а лише хотіла зробити собі подарунок до ювілею у вигляді одного примірника.

«Спочатку я цю книгу писала для себе, я собі вирішила зробити подарунок до ювілею…Коли я думала, все-таки, видавати книгу чи ні, я думала видрукувати для себе один екземпляр, це буде мені такий подарунок на день народження», - сказала  Оршак.

Натомість у книзі розповідається, що першою Ірині порадила написати книгу майстер нігтьового сервісу:

«А знаєте, до-речі, хто першим порадив мені написати книгу?) Мій майстер з манік'юру (Юля, привіт, цьомки)», - пише авторка Ірина Оршак.

Радниця міського голови запевнила, що ця книга не про п’ять років її депутатської кар’єри, хоча цій темі присвячена немала частина розповіді.

"Книга не про 5 років моєї депутатської діяльності. У Фейсбуці в деяких політичних групах написали,що книга про роботу депутата за п'ять років. Ця книга не про роботу за 5 років, це книга про моє життя від моменту дитинства (від коли я себе пам'ятаю) до сьогоднішнього дня", - повідомила вона.

У книзі йдеться про співпрацю з керівництвом міста, згадуються колеги ексдепутатки, а також у книзі зазначається, що майже кожен другий виборець вважав, що Ірина винна йому все.

Ірина Оршак поділилася, що не відкидає ідеї брати участь у наступній виборчій кампанії, проте політичну силу, від якої буде балотуватися, поки не обрала.

«Я розглядаю можливість балотуватися на наступні вибори… Я зараз є безпартійна і я, впринципі, буду розглядати різні пропозиції», - заявила вона.  

Нагадаємо, на початку року Ірина Оршак виступила ініціатором проекту використання кавової гущі для боротьби із ожеледицею. В 2020 році балотувалася в міськраду Львова від партії Варта, але програла.  У 2015-2020 рр. була депутаткою міськради від Народного контролю. 

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.