Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Маркіян Лопачак

Четвер, 16 грудня 2021, 11:12

Лопачак отримав 120 гривень за відрядження цього року

Маркіян Лопачак

Цього року секретар Львівської міськради Маркіян Лопачак отримав 120 грн за дводенне відрядження в Київ.  

Про це повідомив виконавчий комітет Львівської міської ради у відповідь на запит Варіантів.

У 2021 році секретар Львівської міської ради Маркіян Лопачак отримав 120 грн за відрядження.

Лопачак 27-28 вересня перебував у відрядженні в Києві для участі у громадському обговоренні проєкту Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні".

Додамо, у лютому цього року Лопачак отримав 39 тис. грн зарплати, у березні – 53 тис. грн, у квітні – 56 тис. грн, у травні – 61 тис. грн, у червні – 109 тис. грн, у липні – 49 тис. грн, у серпні – 58 тис. грн, у вересні – 50 тис. грн, у жовтні – 53 тис. грн, у листопаді − 153 тис. грн.

Нагадаємо, у грудні 2020 року Маркіяна Лопачака, який пройшов до міськради на місцевих виборах-2020 у складі партії ВО "Свобода", обрали секретарем Львівської міської ради.

Лопачак – приватний підприємець, засновник ТзОВ "Екогаличпродукт", депутат Львівської міськради кількох скликань від ВО "Свобода".

Був нардепом 7-го скликання від ВО "Свобода", членом Комітету Верховної Ради України з питань правової політики. 5 лютого 2015 року Маркіян Лопачак попав під мобілізацію, був старшим сержантом Збройних сил України.

У 2020 році Лопачак задекларував 2,4 млн грн доходу, а його дружина придбала нову квартиру у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.