Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Четвер, 16 грудня 2021, 12:23

Виставка графічного дизайну відкрилась у Львові

Сьогодні у Львові відкрилась виставка графічного дизайну «Там де співають птахи»

Виставка розпочала цикл заходів у Львові з нагоди відзначення 75-річчя Львівської національної академії мистецтв (ЛНАМ).

На виставці представлені семестрові роботи вихованців кафедри графічного дизайну 2015-2021 рр. , їх перші кроки в академії. Картини, представлені на виставці, виконані в техніці ліногравюри. У підготовці експозиції взяли участь викладачі, майстри та студенти академії. 

Завідувач кафедри графічного дизайну Петро Нагірний розповів, що кафедра, яку він очолює, займає важливе місце у навчанні в академії. 

«Які би зміни не відбувалися на кафедрі графічного дизайну, вона завжди буде тим місцем де співають птахи, пташечки і пташенята», - поділився Петро Нагірний.

Викладачка кафедри Наталія Кудляк розповіла про тематику робіт та чому саме вони є експонатами заходу.

«Це є завдання першого курсу на кафедрі графічного дизайну з предмету ілюстрація. В них є два семестрові завдання, одне з них  — це тема «Птах», а друге «Місто Львів»… У Місті вони працюють більше з архітектурою, з геометричними формами, а в Пташці  — з оперенням та текстурами», —поділилася Кудляк.

Експозицію відкрито у галереї «Пори року» на вул. Вірменська, 23. Виставка працюватиме до кінця грудня. 

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.