Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександра Сладкова

ФБ Сладкової

Четвер, 16 грудня 2021, 15:35

Сладкова отримала понад 10 тисяч за відрядження цього року

Олександра Сладкова

Цього року начальниця управління екології Львівської міськради Олександра Сладкова отримала понад 10 тисяч гривень за відрядження.

Про це повідомило управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради у відповідь на запит Варіантів.

У 2021 році начальниця управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради Олександра Сладкова отримала 10 404,98 грн за відрядження. Зокрема, Сладкова їздила у:

- Житомир для обміну досвідом та участі у семінарі щодо озеленення міст в межах проєкту "Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ" (з 22 по 24 квітня) − 180 грн;

- Житомир для участі у засіданні робочої групи з викликів у сфері охорони навколишнього середовища в межах проєкту "Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ" (з 30 червня по 1 липня) − 120 грн;

- с. Оноківці, Закарпатська обл. для участі у практичному семінарі "Табір ідей" (з 16 по 18 липня) − 662 грн;

- Київ для участі у другому засіданні робочої групи з питань викликів у сфері охорони навколишнього природного середовища (з 2 по 4 вересня) − 180 грн;

- Харків для обміну досвідом щодо обслуговування об'єктів зеленого господарства в парках, догляду об'єктів благоустрою (з 24 по 27 жовтня) − 120 грн;

- м. Йорк (Великобританія) для участі в програмі семінарів щодо розбудови стійкості та планування в кризових ситуаціях (з 7 по 12 листопада) −9 022,98 грн.

Нагадаємо, Олександра Сладкова з листопада 2019 року очолює управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради.

Сладкова працювала начальницею відділу урбаністики у ЛКП "Інститут просторового розвитку" з 2016 року, очолювала управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури міськради (2014-2016), була менеджеркою проєктів програми міжнародної діяльності у КУ "Інститут міста" (2012-2014), спеціалісткою відділу інвестиційних проєктів у ЛКП "Львівавтодор" (2019).

Зазначимо, у 2020 році начальниця управління екології міськради Олександра Сладкова отримала 409 тисяч гривень зарплати.

Додамо, у вересні 2019 року депутати змінили структуру Львівської міської ради та створили управління екології й відділ контролю за використанням та охороною земель.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.