Жовківська міськрада виділить 62 тисячі гривень на ліки для хворих

П'ятниця, 17 грудня 2021, 09:45

Жовківська міська рада планує виділити 62 тисячі гривень на лікарські засоби для хворих із трансплантованими органами.

Про це йдеться в проєкті рішення “Про затвердження Програми «Забезпечення лікарськими засобами хворих із трансплантованими органами у Жовківській ОТГ на 2022 рік”, яке планується ухвалити на сесії міськради 23 грудня. 

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідний для реалізації програми, 62 000 грн.

Програма передбачає 100-відсоткове забезпечення лікарськими засобами хворих із трансплантованими органами у Жовківській ОТГ. Забезпечення виконання  цієї  програми  здійснюється  в межах  видатків,  передбачених у міському бюджеті, а також за рахунок коштів інших джерел.

«Головною метою Програми є забезпечення лікарськими засобами, які  зареєстровані в Україні в установленому порядку та включені до галузевих стандартів у сфері охорони здоров’я, хворих, які потребують постійного прийому ліків, підвищення рівня соціального захисту громадян із трансплантованими органами Жовківської громади», - зазначено в рішенні.

Нагадаємо, у листопаді голові Жовківської міської ради Олегу Вольському нарахували 54 тисячі гривень зарплати.

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Мітки: АТОМ, Жовква, Львівщина, новини львова