Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Новий Розділ, резиденція Святого Миколая

П'ятниця, 17 грудня 2021, 10:18

Резиденція Святого Миколая працює у Новому Роздолі

Новий Розділ, резиденція Святого Миколая

Резиденція Святого Миколая та фотозона працюють у Новому Роздолі, у МБК «Молодість». 

Начальник відділу гуманітарної політики Новороздільської міської ради Володимир Засанський розповів, що робота резиденції Святого Миколая покликана відродити українські традиції святкування Різдва та Нового року. 

«Мета роботи резиденції спрямована на відродження українських традицій та духовності, а ще дарувати дітям казку і радість зустрічі зі Святим Миколаєм» - сказав він. 

Щодня всередині Палацу Культури діти зможуть почути розповідь про угодника Миколая, поспівати пісні, пограти улюблені ігри, поспілкуватися зі Святим Миколаєм і отримати від нього подарунки. 

Засанський повідомив, що до відкриття і роботи резиденції  долучились  працівники та аматорські колективи МБК «Молодість». Створити новорічну атмосферу до улюбленого свята також допомагають місцеві вокальні ансамблі «Карамельки» і «Дзвіночки», зразковий ансамбль народного танцю «Веселка», танцювальні колективи «Грація» і «Барви» та додаткові організатори-помічники.

Резиденція Святого Миколая працюватиме до 17 грудня. Фотозона буде відкрита до 19 грудня.

Вхід у резиденцію безплатний, але кожен охочий має можливість долучитися до збору коштів для Віталія Головченка, який потребує 150 тисяч євро на операцію пересадки печінки.

Нагадаємо, що мережа АТБ відкрила супермаркет у Новому Роздолі.

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.