Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

П'ятниця, 17 грудня 2021, 11:43

У Львові оголосять архітектурний конкурс на будівництво школи у районі Щурата – Миколайчука

будівництво у Львові

У місті проведуть архітектурний конкурс на кращий проекти будівництва комунальної школи у районі вул. В. Щурата – вул. І. Миколайчука.

Сьогодні, 17 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення провести Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращу проектну пропозицію загальноосвітньої школи у районі вул. В. Щурата – вул. І. Миколайчука у Львові.

Йдеться про будівництво комунальної школи у місті на перетині вулиць В. Щурата – І. Миколайчука для розвитку соціальної інфраструктури у районі.

Згідно із документом, управління архітектури та урбаністики Львівської міськради повинне оголосити архітектурний конкурс, розробити його програму та умови, затвердити склад журі.

Як заявив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев, підготовчі роботи щодо проведення цього архітектурного конкурсу мають завершити до січня й того ж місяця оголосити сам конкурс.

Нагадаємо, у жовтні в місті створили робочу групу для покращення проживання львів'ян у районі вулиць Миколайчука та Панча, яка мала проаналізувати забудову на цих вулицях, визначати основні потреби мешканців району забудови, напрацювати заходи для запобігання негативним наслідкам від нового багатоквартирного житлового будівництва.

Також виконком вирішив провести Всеукраїнський архітектурний конкурс на кращу проектну пропозицію реконструкції вул. І. Миколайчука.

Додамо, на вул. Щурата збудують новий багатоповерховий житловий комплекс.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.