Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Орест Шуліковський

ФБ шуліковського

Понеділок, 20 грудня 2021, 14:54

Шуліковський не отримав виплат за відрядження з обласного бюджету

Орест Шуліковський

Директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОДА Орест Шуліковський не отримав виплат з бюджету Львівщини за два відрядження.

Про це повідомив департамент дорожнього господарства Львівської ОДА у відповідь на запит Варіантів.

У 2021 році директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОДА Орест Шуліковський не отримав виплат з бюджету Львівської області за два відрядження. Зазначимо, Шуліковський їздив у:

- Київ для прийняття участі в навчанні по запуску Локал Роад (19 серпня);

- Київ для прийняття участі у форумі "Удосконалення структури управління автомобільними дорогами місцевого значення" (18 березня).

Нагадаємо, торік Ореста Шуліковського призначили директором департаменту дорожнього господарства Львівської обласної державної адміністрації.

Додамо, Орест Шуліковський закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка, за освітою – соціолог. Раніше працював заступником  міського голови з фінансово-економічних питань, інвестицій та розвитку виконавчого комітету Бібрської міської ради. Також він у2015 році балотувався в Перемишлянську районну раду від партії "Народний контроль", крім цього Шуліковський був помічником депутата Львівської облради від Блоку Петра Порошенка Володимира Кирилича.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.