Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Вівторок, 21 грудня 2021, 12:37

У Львові визначили розмір бюджету розвитку на 2022 рік

Львів

Виконком схвалив бюджет розвитку Львівської МТГ на 2022 рік ,який становитиме 1,4 мільярда гривень.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 21 грудня, виконавчий комітет Львівської міськради схвалив бюджет розвитку бюджету Львівської міської територіальної громади на 2022 рік у сумі 1,496 млрд грн, що на 2 млрд грн менше, ніж у 2021 році.

Тоді бюджет розвитку становив 3,7 млрд грн.

Як заявила директорка департаменту економічного розвитку міськради Ірина Кулинич, 90% пропозицій бюджету розвитку – це перехідні об’єкти, які необхідно продовжити і завершити наступного року.

"Беручи до уваги проголосовану вчора ухвалу сесії Львівської міської ради про бюджет на 2022 рік, а також враховуючи вже передбачені зміни і детально опрацювавши пропозиції головних розпорядників коштів, пропонуємо схвалити бюджет розвитку у сумі 1 млрд 496 млн грн. З них більш ніж 90% коштів будуть спрямовані на перехідні об’єкти, які будемо продовжувати і завершувати наступного року" – наголосила Ірина Кулинич.

За її словами, у бюджеті розвитку врахували виділення 50 млн грн на розвиток інфраструктури району вул. Під Голоском, передбачено кошти на ремонти у населених пунктах, які увійшли до Львівської ОТГ.

Нагадаємо, вчора депутати затвердили бюджет Львова на 2022 рік у сумі майже 14 млрд грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.