Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ремонт доріг на Львівщині

П'ятниця, 24 грудня 2021, 10:24

Облрада Львівщини виділила 170 мільйонів на ремонт доріг у 2022 році

ремонт доріг на Львівщині

З обласного бюджету на дороги у наступному році депутати виділили 170 мільйонів гривень.

Вчора, 23 грудня, на сесії Львівської обласної ради депутати внесли зміни до програми розвитку мережі й утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху на 2021-2025 роки.

"За" проголосували 50 депутатів.

Зокрема, на фінансування програми у 2022 році передбачили 170 млн грн, що на 30 млн грн менше, ніж у 2021 році.

З цих коштів 115 млн грн скерують на проведення робіт з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання доріг загального користування, тротуарів, велодоріжок, влаштування майданчиків для відпочинку, стоянок і місць відстою транспортних засобів, 50 млн грн – на ремонт доріг комунальної власності та 3 млн грн використають на здійснення освітлення пішохідних переходів та аварійно небезпечних ділянок на дорогах області.

Натомість у резервний фонд дорожньої інфраструктури заклали 2 млн грн.

Зазначимо, цього року в області відремонтували понад 200 кілометрів автомобільних доріг місцевого значення. Найбільші об'єкти: дорога Мшанець – Стрілки, Ясенів – Золочів, Перемишляни – Чемеринці, Стрілки – Новий Кропивник, Бориня – Боберка.

Нагадаємо, у березні 2019 року на Львівщині створили комунальне підприємство, яке займатиметься дорогами області, а цього року з обласного бюджету на дороги депутати виділили 200 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.