Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська ОДА

Вівторок, 4 січня 2022, 10:24

Працівники Бродівського лісгоспу розпочали акцію біля Львівської ОДА та погрожують оголосити страйк

Львівська ОДА

Колектив Бродівського лісгоспу погрожує оголосити страйк, якщо директора цього лісгоспу не поновлять на посаді.

Про це повідомляє ДП "Бродівське лісове господарство" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 4 січня, працівники Бродівського лісгоспу ропочали акцію протесту під стінами Львівської ОДА з вимогою відмінити наказ про звільнення Ореста Ониськіва з посади директора ДП "Бродівський лісгосп". 

"Ми вимагали від начальника Львівського ОУЛМГ пояснення, за що звільнили директора. Він не знайшов часу приїхати до нас, натомість прислав свого заступника, який або не знав відповіді на поставлені питання, або говорив "я цього не вирішую". Звернулись з проханням до голови Золочівської РДА приїхати на зустріч з колективом. Приїхав на другий день. Питаємо: "навіщо ви підписали погодження на звільнення Ониськіва О.Я.?". Відповідь: "бо то моя робота, я все підписую, то мої функції.

Відчуваєте рівень влади? Він має функцію "підписувати". Ми вимагали від цього "функціонера" відкликати свій підпис під цим злочинним наказом про звільнення директора. Спочатку погодився, але подзвонивши своєму "патрону" зі Львова Козицькому М.З., який заборонив це робити, він категорично відмовився відкликати свій підпис" – йдеться у повідомленні.

Ще 30 і 31 грудня 2021 року працівники цього лісгоспу перекривали трасу Київ-Чоп, але безрезультатно.

"Якщо "функціонери" при владі не відмінять свій злочинний наказ, через 7 днів ми припиняємо роботу і оголошуємо страйк" – заявили у лісгоспі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.