Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Броди

zolochiv.net

Середа, 5 січня 2022, 12:41

Бродівські лісники знову перекриють трасу Київ-Чоп, якщо їх вимоги не виконають

Броди

Лісники продовжують протест проти звільнення директора ДП "Бродівський лісгосп" та знову перекриють трасу Київ-Чоп, якщо Львівська ОДА не виконає їх вимог.

Про це повідомила депутатка Львівської обласної ради Ірина Сех на своїй Фейсбук-сторінці.

Працівники ДП "Бродівський лісгосп" продовжують акції протесту проти звільнення директора підприємства Ореста Ониськіва.

Вчора, 4 січня, працівники Бродівського лісгоспу домовилися з начальником Львівського ОУЛМГ Анатолієм Дейнекою та заступником голови Львівської ОДА Юрієм Бучком, що облдержадміністрація повідомить голові агентства про вимогу працівників скасувати наказ про звільнення директора і відкличе своє погодження.

Також працівники також вимагають скликати позачергову сесію Золочівської районної ради сьогодні, 5 січня. 

Лісники Бродівського лісгоспу знову перекриють трасу Київ-Чоп, якщо Львівська ОДА не виконає їх вимог, а Золочівська райрада не збереться на позачергову сесію.

Нагадаємо, у Золочівській районній раді створили тимчасову комісію для вивчення питання звільнення директора ДП "Бродівське лісове господарство".

31 грудня відбулася зустріч колективу ДП "Бродівський лісгосп", депутатів, голови РДА, міського голови Бродів та ін. Лісники протестують проти звільнення Ореста Ониськіва з посади директора ДП "Бродівський лісгосп". 

А 30 грудня поблизу Бродів та села Дітківці близько 70 працівників Бродівського лісгоспу перекрили рух трасою Київ-Чоп.

Зазначимо, 29 грудня, директора державного підприємства "Бродівське лісове господарство" Ореста Ониськіва звільнили з посади наказом голови Державного агентства лісових ресурсів України через "незадовільний стан лісокультурного виробництва".

Додамо, у березні 2021 року представники Бродівської громади виступили проти можливого об’єднання Золочівського та Бродівського державних лісгоспів з центром в місті Золочів. Ймовірне об’єднання відклали.

Тоді ж депутати Бродівської міської ради ухвалили звернення до центральної і регіональної влади щодо неприпустимості об’єднання державних підприємств "Мисливське господарство "Стир", Бродівського та Золочівського лісових господарств із центром у м. Золочів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.