Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Іван Собко

Середа, 5 січня 2022, 16:50

Собко очолить робочу групу для сприяння реалізації прав і можливостей ромської нацменшини

Іван Собко

Іван Собко очолить робочу групу з підготовки плану заходів щодо сприяння реалізації прав і можливостей осіб, які належать до ромської національної меншини.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького № 1331/0/5-21 від 28 грудня 2021 року.

Голова Львівської ОДА Максим Козицький створив робочу групу з підготовки Плану заходів на період до 2023 року щодо впровадження Стратегії сприяння реалізації прав і можливостей осіб, які належать до ромської національної меншини, в українському суспільстві на період до 2030 року.

Головою робочої групи призначили заступника голови Львівської ОДА Івана Собка, заступницею голови робочої групи − директорку департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Ірину Гаврилюк, а секретарем − начальника відділу релігій та національностей департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Василя Дороша.

Робоча група має проаналізувати ситуацію в області, визначити оптимальні шляхи вирішення проблемних питань, що стосуються ромської національної меншини та напрацювати пропозиції для підготовки Плану заходів на період до 2023 року щодо впровадження Стратегії сприяння реалізації прав і можливостей осіб, які належать до ромської національної меншини, в українському суспільстві на період до 2030 року.

Нагадаємо, Максим Козицький створив сім робочих груп для перевірки стану 54 освітніх закладів у області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.