Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

society.lb.ua

П'ятниця, 25 січня 2013, 11:53

Справа міліціонера, який прикривав наркоторговців на Львівщині, скерована до суду

Завершене кримінальне провадження щодо начальника сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків одного із територіальних органів внутрішніх справ Львівської області.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Розслідування встановило, що останній,  упродовж 2010-2012 років отримав понад 144 тис. грн. хабарів за непритягнення членів злочинної організації до кримінальної відповідальності за злочинну діяльність у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.

«Крім того, останній, вчиняв пособництво членам злочинної організації у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та незаконному збуті особливо небезпечного наркотичного засобу в особливо великих розмірах, а також прикривав протиправну  діяльність її членів», – зазначено у повідомленні.

Обвинуваченому інкримінується вчинення умисних дій,  спрямованих на незаконне притягнення особи до кримінальної відповідальності за збут наркотичних засобів, службове підроблення документів та незаконне зберігання і збут наркотиків.

Наразі правоохоронець утримується під вартою.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скерований до суду.

Максимальне покарання за такі протиправні діяння передбачене у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.