Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівський університет імені Івана Франка

Вівторок, 11 січня 2022, 12:22

Міністерство освіти затвердило графік проведення вступних тестів у магістратуру

Львівський університет імені Івана Франка

Цьогоріч ЄВІ та ЄФВВ для вступу у магістратуру відбудеться з 22 червня по 1 липня.

Про це повідомив Урядовий портал.

Міністерство освіти і науки України затвердило дати проведення єдиного вступного іспиту (ЄВІ) на всі спеціальності, а також єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) до магістратури за спеціальностями "Соціальні та поведінкові науки", "Журналістика", "Управління та адміністрування", "Право", "Публічне управління та адміністрування" та "Міжнародні відносини".

Реєстрація вступників триватиме з 26 квітня до 17 травня. А єдиний вступний іспит (основна сесія) відбудеться 22 червня.

Натомість єдине фахове вступне випробування складатиметься з двох частин − тесту загальної навчальної компетентності (ТЗНК), який відбудеться 20 червня, а також предметного тесту. Дати проведення предметних тестів:

- економіка та міжнародна економіка − 24 червня;

- право та міжнародне право − 24 червня;

- облік і фінанси − 29 червня;

- політологія та міжнародні відносини − 29 червня;

- психологія та соціологія − 29 червня;

- управління та адміністрування − 1 липня.

Зазначимо, якщо вступники виявлять бажання складати більше одного предметного тесту, а тести проводитимуться в один день, то під час реєстрації вони можуть обрати, який складатимуть в основну, а який у додаткову сесію.

Додамо, спеціально організована сесія ЄВІ для вступників, які зареєструвалися для участі в основній сесії ЄВІ, але бажають повторно скласти іспит або не зареєструвалися для участі в основній сесії, відбудеться 10 вересня. Ця сесія проводиться за кошти фізичних осіб. Реєстрація розпочнеться 26 липня та триватиме до 4 серпня. 

Нагадаємо, 5 січня в Україні стартувала реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні, яка триватиме до 22 січня. А вартість пробного зовнішнього незалежного оцінювання становитиме до 309 гривень в залежності від регіону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.