Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вирубка дерев на вул. Стрийській

Фб управління екології

Вівторок, 11 січня 2022, 15:54

На Стрийській розпочали вирубувати 70-річні тополі

вирубка дерев на вул. Стрийській

На вул. Стрийська, 45 комунальники розпочали вирубувати 31 тополю віком 70 років.

Про це повідомляє управління екології та природних ресурсів департаменту містобудування Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Комунальники розпочали вирубувати 31 тополю, що на вул. Стрийська 45-45а. В управлінні екології наголосили, що дерева досягли своєї вікової межі (70 років), яка визначена для дерев цього виду у рядових посадках магістральних вулиць – 45 років.

На місці зрізаних дерев у міськраді планують висадити горобину та платан.

"Заплановано висадку крупномірних дерев та кущів, зокрема дерев виду: горобина Додонг – 26 шт., платан кленолистий – 19 шт., кущів виду: пухироплідник калинолистий зелений – 115 шт.; пухироплідник калинолистий бронзовий – 103 шт.; бірючина – 25 шт. Роботи з висадки зелених насаджень буде проведено до 21 квітня 2022 року" – наголошують в управлінні екології.

Нагадаємо, у березні мигулого року виконком дозволив збудувати київській фірмі триповерховий адміністративний комплекс на вул. Стрийській, 45, що поблизу ЛАЗу. Раніше Варіанти дослідили, що залишилось від флагмана вітчизняного автобусобудування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.