Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Остап Дроздов

Середа, 12 січня 2022, 13:00

Голопристанець Ковальов звільнив Остапа Дроздова з 4 каналу

Остап Дроздов

Нардеп Олексій Ковальов, новий власник 4 каналу, звільнив журналіста Остапа Дроздова.

Про це повідомляє народний депутат від Слуги народу з Херсонщини Олексій Ковальов на своїй сторінці у Фейсбуці.

Олексій Ковальов, який з грудня минулого року став новим власником "4 каналу", звільнив телеведучого, львівського журналіста Остапа Дроздова.

"Будь-які провокації, що розколюють або розхитують єдність українського народу є неприпустимими. Так само, як розпалювання ворожнечі, дискримінація чи ксенофобія. Українці з кожного без винятку регіону сьогодні зобов'язані зконсолідуватися, щоб ефективно (кожен на своєму місці) протистояти як зовнішнім, так і внутрішнім викликам. Відтак, "4 канал" дякує за роботу телеведучому Остапу Дроздову та повідомляє про припинення співпраці з ним", – написав Олексій Ковальов.

Натомість він заявив, що програми "Бігус Інфо" залишаться в ефірі "4 каналу".

Нагадаємо, наприкінці грудня 2021 року Олексій Ковальов купив "4 канал" у львівського журналіста та нардепа Верховної Ради 7 скликання Дмитра Добродомова. Тоді ж нардеп від Слуги народу обіцяв, що не втручатиметься у редакційну політику телеканалу.

Додамо, на "4 каналі" Дроздов вів програму "Прямим текстом". У червні 2021 року телеканал оштрафували за висловлювання Остапа Дроздова, який порівняв глядачів проросійських каналів з біологічними організмами ("одноклітинні", "амеби", "інфузорії-туфельки" тощо).

У 2019 році Варіанти поспілкувалися з Остапом Дроздовим про українську журналістику, політику та літературу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.