Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Добродомов

Вівторок, 28 грудня 2021, 13:05

Добродомов сплавив свій 4 канал маленькому зеленофілу з Голої Пристані

Дмитро Добродомов

Дмитро Добродомов продав 4 канал нардепу від Слуги народу Олексію Ковальову.

Про це повідомляє Українська правда.

Народний депутат від Слуги народу з Херсонщини Олексій Ковальов купив у львівського журналіста та нардепа Верховної Ради 7 скликання Дмитра Добродомова "4 канал".

Ковальова на новорічному корпоративі "4 каналу" представили колективу як нового власника й він підписав з менеджментом угоду про невтручання у редакційну політику.

Як повідомив нардеп на своїй сторінці у Фейсбуці, його родина купила "4 канал", щоб надати зробити його одним з лідерів на ринку медіа.

"4 телеканал", на мій погляд, єдиний серед приватних мовників в Україні, який рівновіддалений від усіх політичних та олігархічних груп. Наша родина вирішила придбати телеканал і зробити його ще якіснішим, потужнішим та популярнішим. Маю плани на швидкий розвиток, а репутація та професійність команди "плюс" нові додаткові можливості забезпечать "4 каналу" можливість дуже швидко стати одним зі лідерів серед інформаційних каналів. Проукраїнський вектор каналу буде збережений, незалежна редакційна політика також" – написав Олексій Ковальов.

Як пояснив Добродомов, телеканал існує вже чотири роки, однак для того, щоб розвиватися, він потребує значних фінансових вкладень.

"Чотири роки – саме стільки часу знадобилося нам із партнерами та разом із чудовим колективом, аби сьогодні "4 канал" можна вважати певним явищем на медійному ринку України. Три телекамери, маленька кімнатка-студія та кількадесят працівників на початках, і укомплектований колектив з майже двохсот професійних працівників, дві повноцінні студії із сучасним обладнанням та повне національне покриття мовлення – це нинішній результат. Наступний етап розвитку та амбітні плани поборотися за лідерство потребують значних вкладень, котрі готовий взяти на себе новий власник 4 каналу" – наголосив Дмитро Добродомов.

За даними аналітичної системи YouControl, засновником ТОВ "ТРК "Інтеррадіо" є Олексій Ковальов, частка його власності 100%. Сума статутного фонду складає 4 363 511 грн. Кінцевими бенефіціарними власниками телеканалу, які мають прямий вирішальний вплив є Іван та Наталія Ковальови, ймовірно, батьки нардепа.

Нагадаємо, у лютому 2021 року Добродомов став співвласником та директором 4 каналу. Він тоді заявляв, що планує вивести канал у всеукраїнський цифровий телеефір.

Раніше Варіанти дослідили діяльність Добродомова у статті "Кавалькада президентів. Добродомов".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.