Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

офіс Львівської громади

city-adm.lviv.ua

Четвер, 13 січня 2022, 15:17

В офісах громади Львівської МТГ розпочали видавати свідоцтва про народження, шлюб та смерть

офіс Львівської громади

Відтепер свідоцтво про народження, шлюб та смерть видають не лише у відділах РАЦСу, а й у громадах Львівської МТГ.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради

Від сьогодні, 13 січня, у громадах Львівської МТГ можна отримати нову послугу – свідоцтво про народження, шлюб та смерть, яку надають головні спеціалісти або керівники офісів.

Львів є першим обласним центром в Україні, який подав документи на надання дозволу видавати ці документи. Від сьогодні отримати свідоцтво про народження, шлюб чи смерть громадяни можуть у всіх приєднаних громадах.

«Працівники мали спеціалізовані навчання та вже отримали відповідні бланки від відділу державної реєстрації актів цивільного стану. Нові повноваження щодо реєстрації делеговані департаменту міської агломерації. Вперше таку послугу надає орган місцевого самоврядування» – повідомили у департаменті міської агломерації Львівської міськради.

Також як і раніше свідоцтва про народження, шлюб та смерть можна буде отримати і у відділах РАЦСу.

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.