Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

завод

Вівторок, 18 січня 2022, 14:22

У Великомостівській тергромаді планують збудувати підприємство з переробки відходів

завод

ТОВ "Екоіндастріс" планує збудувати комплекс із термічної переробки відходів у селі Боянець.

Про це йдеться у інформаційно-аналітичному огляді за IV квартал 2021 року "Стан довкілля у Львівській області", який підготував департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА.

ТОВ "Екоіндастріс" планує збудувати комплекс із термічної переробки відходів у селі Боянець Червоноградського району Львівської області.

Як йдеться у документі, ТОВ "Екоіндастріс" отримано дозвільні документи на будівництво підприємства з переробки відходів на території Великомостівської тегромади у селі Боянець та позитивні висновки з оцінки впливу на довкілля від Міндовкілля України.

Планується, що комплекс з термічної переробки відходів матиме потужність
232 тис. т/рік. Його збудують на орендованих земельних ділянках площею
25,6 га.

"Крім побутових відходів на підприємстві передбачається також будівництво цеху з інсінерації відходів тваринного походження, медичних відходів, а також переробка полімерів для виробництва бруківки" − йдеться у огляді.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Екоіндастріс" зареєстроване у 2019 році у селі Боянець, основний вид діяльності − оброблення та видалення безпечних відходів. Керівником та засновником є Михайло Блонський.

Нагадаємо, у вересні минулого року Держінспекція архітектури та містобудування видала дозвіл на будівництво сміттєпереробного заводу на вул. Пластовій у Львові. А у липні 2021 року місто підписало контракт на будівництво сміттєпереробного комплексу з польською компанією Control Process S.A.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.