Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Оксана Рубай

Фб Рубай

Середа, 19 січня 2022, 13:15

Оксана Рубай відповідатиме за гендерну рівність у кабінеті Садового

Оксана Рубай

Андрій Садовий призначив Оксану Рубай уповноваженою з питань запобігання та протидії насильству за ознакою статі у Львівській міськраді.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №11 від 17 січня 2022 року.

Андрій Садовий розпорядився визначити у Львівській міській раді уповноважену особу з питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків та для запобігання та протидії насильству за ознакою статі у міськраді, її виконавчих органах, комунальних підприємствах, установах та організаціях.

На цю посаду він призначив радницю міського голови апарату виконавчого комітету Львівської міської ради Оксану Рубай.

Як йдеться у документі, уповноважену особу обрали, керуючись Кодексом етичної поведінки посадових осіб та працівників Львівської міської ради та  Порядком отримання, реєстрації та розгляду повідомлень про порушення Кодексу етичної поведінки посадових осіб та працівників виконавчих органів Львівської міської ради.

Зазначимо, Оксана Рубай – радниця міського голови апарату виконавчого комітету Львівської міської ради з 2017 року. Вона була заступницею директора – начальником відділу соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді з 2012 року. До цього працювала головною спеціалісткою планово-фінансового відділу управління соцзахисту.

Рубай у 2015-2019 роках була депутаткою Львівської міської ради за виборчим списком політичної партії Об'єднання Самопоміч.

Додамо, з липня 2016 року до лютого 2017 року вона очолювала Центр надання послуг учасникам бойових дій.

У травні 2020 року Варіанти поспілкувалися із Оксаною Рубай про життя у Львові після пом'якшення карантину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.