Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт "Львів"

Середа, 19 січня 2022, 14:37

Ryanair виконуватиме 27 авіарейсів зі Львова у літній сезон

аеропорт "Львів"

Авіакомпанія Ryanair у літній період виконуватиме з аеропорту "Львів" 27 авіарейсів, з яких шість нових маршрутів.

Про це повідомила пресслужба Ryanair.

Авіакомпанія Ryanair анонсувала літній розклад польотів. Зокрема, у літній період виконуватиме з аеропорту "Львів" 27 авіарейсів, з яких шість нових маршрутів.

Ryanair літатиме зі Львова до Барі, Болоньї, Братислави, Будапешта, Каунаса, Кракова, Лондон Станстеда, Манчестера, Меммінгена, Мілана Бергамо, Неаполя, Палермо, Пафосу, Пізи, Познані, Риги, Рим Фьюмічіно, Турина, Венеція Тревізо, Варшава Модліна, Вроцлава.

Також зі Львова з'явилося 6 нових маршрутів до: Барселони, Брюссель-Шарлеруа, Гданська, Нюрнберга, Стокгольм-Арланда та Загреба.

Зазначимо, всього у літній сезон авіакомпанія Ryanair виконуватиме 90 авіарейсів з України (13 нових).

"У відповідь на підписання угоди про "відкрите небо" ми раді опублікувати наш наймасштабніший літній розклад в Україні, пропонуючи нашим клієнтам понад 230 щотижневих рейсів за 90 маршрутами, у тому числі 13 нових, як-от Корфу, Гданськ, Лондон, Нюрнберг, Венеція, Варшава та інші" − повідомив комерційний директор Ryanair Джейсон Макгінес.

Нагадаємо, що 12 жовтня 2021 року Україна підписала угоду про "відкрите небо" з Європейським Союзом. Зокрема, ця угода дозволяє відкривати будь-який маршрут між Україною та ЄС, потрібно лише отримати дозвіл від аеропорту.

Додамо, Ryanair до березня скасував чотири рейси зі Львова.

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.