Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Laco Films

city-adm.lviv.ua

Середа, 19 січня 2022, 17:18

Цього року на Львівщині зніматимуть фільм про Другу світову війну

Laco Films

Цьогоріч на Львівщині зніматимуть ігровий повнометражний фільм Кімната Маріани від міжнародної компанії Laco Films.

Про це повідомила Львівська міськрада.

Цього року на Львівщині зніматимуть ігровий повнометражний фільм "Кімната Маріани" від міжнародної компанії Laco Films.

Фільм Кімната Маріани − це міжнародний проєкт, який має прокатний потенціал за кордоном та націлений на участь у світових кінофестивалях. До його реалізації залучені міжнародна продакшн-компанія Laco Films, компанії Cinefrance, продюсер Жан-Люк Орм'єр (Франція) та Metro Communications, продюсер Давід Сільбер (Ізраїль).

"Велика частина зйомок буде відбуватися у Львові і триватиме впродовж кількох місяців, тому співпраця з мерією є дуже важливою для нас. Зараз ми оглядаємо різні локації, шукаємо найкращі місця, адже це дуже серйозне, міжнародне кіно" – зазначив генеральний продюсер компанії Laco Films Алексі Осмоловські.

Як повідомила Львівська ОДА, підготовка до зйомок кінопроєкту розпочнеться у березні. Зйомки фільму розпочнуться у квітні та триватимуть до червня. У зйомках візьмуть участь понад 300 осіб. Бюджет фільму понад 4 млн євро. Генеральний продюсер повідомив, що фільм буде знятий повністю українською.

Історія кінострічки створена на реальних подіях, які відтворюють життя єврейської родини з ґетто під час років війни. Основні локації зйомки – територія Західної України (Львівська область).

Нагадаємо, Львівводоканал відмінив закупівлю документального фільму про свою історію через брак учасників.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.