Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вокзал у Львові

Четвер, 20 січня 2022, 10:57

На залізничному вокзалі Львова можна отримати бустерну дозу вакцини

вокзал у Львові

У пункті вакцинації на залізничному вокзалі Львова почали вводити бустерну дозу вакцини від коронавірусу.

Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.

У пункті вакцинації на залізничному вокзалі Львова почали вводити бустерну дозу вакцини. Бустерну дозу можна отримати щоденно з 15:00 до 18:00.

Зазначимо, з 6 січня 2022 року Міністерство охорони здоров’я України дозволило отримати бустерну дозу всім повнолітнім українцям, які перед тим вже отримали дві дози вакцини від вірусу Covid-19. Після отримання другої дози має пройти від шести до дев’яти місяців.

Для бустерної дози перевагу надаватимуть м-РНК-вакцинам − Comirnaty (Pfizer) та Moderna, незалежно від того, якою вакциною була щеплена людина попередні два рази. Також на основі бустерної дози буде сформований новий сертифікат, який буде дійсним 270 днів.

Нагадаємо, обласна комісія ТЕБ і НС з 19 січня встановила на території Львівської області "помаранчеву" карантинну зону.

Додамо, у Львові медики фіксують значне збільшення динаміки захворювань на коронавірус, особливо серед дітей.

Зазначимо, минулого року у Львівській області 105 вакцинованих осіб померло від коронавірусу. За даними МОЗ, ризик смертності серед невакцинованого населення більший, ніж у повністю вакцинованого, в 10 разів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.