Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Самчук

Фб Самчука

Четвер, 20 січня 2022, 14:10

Самчук очолить перше ТМО Львова

Олег Самчук

Керівником першого ТМО "Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги" конкурсна комісія обрала Олега Самчука.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 19 січня, конкурсна комісія визначилася із переможцем на зайняття посади генерального директора КНП "Львівське територіальне медичне об’єднання "Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги".

Керівником цього територіального медичного об'єднання обрали колишнього головного лікаря Лікарні швидкої медичної допомоги Олега Самчука.

"Визначити Самчука Олега Олеговича переможцем конкурсу та внести подання начальникові управління охорони здоров’я про призначення його на посаду генерального директора КНП "Львівське територіальне медичне об’єднання "Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Олег Самчук очолив Лікарню швидкої медичної допомоги Львова у лютому 2021 року. Він з 2018 року й до свого призначення працював головним лікарем Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання – головний лікар Ковельської центральної районної лікарні.

З 2015 року до 2018 року очолював Ковельське міськрайонне територіальне медичне об'єднання, до цього був заступником цієї установи, а перед цим працював завідувачем урологічного відділення центральної районної лікарні.

Самчук завершив у 2008 році Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького за спеціальністю "лікувальна справа".

У 2020 році Самчук задекларував мільйон гривень доходу.

Додамо, торік у червні депутати міськради прийняли концепцію розвитку галузі охорони здоров’я на території Львівської міської територіальної громади, що передбачає злиття львівських лікарень у три територіальні медичні об’єднання. 

Перше ТМО у Львові – "Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги" – офіційно зареєстрували наприкінці 2021 року, воно має три відокремлені підрозділи: лікарня святого Пантелеймона, лікарня святого Луки та лікарня святого Миколая.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.