Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ОПЗЖ

stopcor.org

П'ятниця, 21 січня 2022, 10:25

ОПЗЖ образилася на американський волюнтаризм щодо козачка Козака

ОПЗЖ

ОПЗЖ вважає санкції США проти львівського нардепа Тараса Козака результатом домовленостей Зеленського з Блінкеном.

Про це повідомила прес-служба партії Опозиційна платформа – За життя.

Партія Опозиційна платформа – за життя оприлюднила офіційну заяву, де йдеться, що санкції, запроваджені США проти її нардепів Тараса Козака та Олега Волошина, є результатом особистих домовленостей президента Володимира Зеленського з державним секретарем США Ентоні Блінкена та американськими сенаторами. 

"Сполучені Штати ввели санкції проти членів політради, народних депутатів від партії Опозиційна платформа – За життя Тараса Козака, щодо якого в Україні сфабрикована кримінальна справа за політичним замовленням влади Зеленського, а також проти заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань інтеграції України до Європейського Союзу Олега Волошина, який брав активну участь в організації міжнародних заходів партії.

Санкції проти Олега Волошина свідчать, що волюнтаристська, диктаторська позиція США не має підтримки в країнах Європи. І санкції якраз спрямовані на те, щоб завадити нашій партії доносити свою позицію до європейських партнерів, обмежити їхнє право на отримання об'єктивної та всебічної інформації, зробити заручниками брехливих наративів, що просувають Сполучені Штати, які розпалюють мілітаристську істерію та шалену русофобію і в такий спосіб маніпулюють повністю підконтрольною та залежною від них владою президента Зеленського. Не викликає сумнівів, що запровадження цих санкцій стало результатом тісної комунікації та особистих домовленостей Володимира Зеленського із представниками Сполучених Штатів, зокрема з державним секретарем США Ентоні Блінкеном, сенаторами США" – йдеться у заяві ОПЗЖ.

В ОПЗЖ вважають, що санкції проти Козака та Волошина є актом міжнародного політичного терору.

Нагадаємо, 20 січня Міністерство фінансів США запровадило санкції проти нардепів ОПЗЖ Тараса Козака і Олега Волошина, а також екс-нардепів з Партії регіонів Володимира Олійника та Володимира Сівковича за спроби дестабілізувати ситуацію в України на замовлення російської влади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.