Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

Понеділок, 24 січня 2022, 16:15

Пампухи Садового спригнули з відповідальності за дистанційку молодших класів

школа у Львові

Львівська міськрада дозволила директорам шкіл самостійно обирати режим навчання для учнів 1-4 класів.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 24 січня, міський штаб з протидії поширення коронавірусу вирішив рекомендувати директорам львівських шкіл самостійно вирішувати те, чи переводити учнів 1-4 класів на дистанційне навчання.

"Дуже велика кількість хворих дітей: станом на сьогодні близько 12 тисяч учнів 1-4 класів відсутні в школі. Відтак ми рекомендуємо керівникам закладів освіти самостійно приймати рішення про перехід на дистанційне навчання учнів молодших класів (учні 5-11 класів відсьогодні вже навчаються дистанційно), виходячи з аналізу ситуації, що є актуальною в кожній окремій школі" – наголосила керуюча справами виконавчого комітету Львівської міськради Наталія Алєксєєва.

За її словами, станом на сьогодні близько 10% працівників житлово-комунальної сфери інфікувалися коронавірусом.

Крім цього, міськрада просить львів'ян утриматись від проведення та відвідування масових заходів.

"Адміністративні установи будуть максимально працювати онлайн. Будь-які прийоми мешканців будуть відбуватися дистанційно, посадовці працюють в онлайн-режимі", – додала Алєксєєва.

Нагадаємо, з 24 січня учнів 5-11 класів всіх львівських шкіл перевели на онлайн-навчання через велику кількість хворих дітей.

Додамо, з 19 січня через зростання випадків інфікування коронавірусом Львівську область віднесли до "помаранчевої" зони. А 20 січня у міськраді заявляли про коронавірус у 10% водіїв громадського транспорту Львова та 8% працівників сфери життєзабезпечення міста.

Школи Львівщини також переведуть на дистанційне навчання у випадку захворювання 50% учнів та персоналу закладу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.