Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Karpatia OPEN

boryslavrada.gov.ua

П'ятниця, 28 січня 2022, 12:40

У Бориславі стартували міжнародні змагання з гірськолижного спорту

Karpatia OPEN

У Бориславі на гірськолижному курорті "Буковиця" стартували міжнародні змагання Karpatia Open.

Про це повідомила пресслужба Бориславської міської ради.

Вчора, 27 січня, у Бориславі на гірськолижному курорті "Буковиця" стартували міжнародні змагання з гірськолижного спорту "Karpatia Open".

Участь у змаганнях беруть учасники з України, Білорусії, Вірменії та Польщі. Україну представляють 10 спортивних організацій з Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської, Полтавської областей та міста Києва.

Зазначимо, організаторами змагань є організаційний директор, голова правління Міжнародного Центру "Європейська інтеграція України" Іван Цегенько, спортивний директор змагань, заступник голови Комісії атлетів Національного Олімпійського Комітету України Дмитро Мицак та директор українського етапу змагань, власник гірськолижного комплексу "Буковиця" Віталій Мицак.

Нагадаємо, вчора у тестовому режимі працював гірськолижний курорт у Винниках Emily Resort, який належить сім'ї Григорія Козловського.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.