Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Emily Resort

ФБ Emily Resort

Четвер, 27 січня 2022, 11:25

Козловський запускає гірськолижний курорт у Винниках

Emily Resort

Сьогодні у тестовому режимі працюватиме гірськолижний курорт у Винниках Emily Resort, який належить сім'ї Григорія Козловського.

Про це повідомила пресслужба Emily Resort на своїй Фейбук-сторінці.

Сьогодні, 27 січня, у тестовому режимі запрацює гірськолижний комплекс Emily Resort у Винниках. Траси для катання працюватимуть безплатно з 14:00 до 16:30. Для входу необхідно було попередньо зареєструватися.

Наразі схил працюватиме у тестовому режимі, тому відвідувачів просять мати власне екіпірування. Також під час тестового катання не буде можливості скористатись послугами інструктора.

Як йдеться у повідомленні, гірськолижний комплекс Emily Resort знаходиться за 4 км від центру Львова. Гірськолижний спуск на курорті матиме три траси для спуску та всесезонне покриття. На території Emily Resort також планують відкрити івент-хол площею 1500 кв. м; готель на 166 номерів; спорткомплекс, фітнес-центр, спа-комплекс; відкритий басейн та дитячий аквапарк; футбольну академію; ресторани, бари, фудкорти; роллердром; стаціонарну відкриту сцену; медичний центр.

Зазначимо, за даними аналітичної системи YouControl, за адресою, де розташований Emily Resort зареєстроване ТОВ "Маріївка Медікал енд Термал Спа". Компанія зареєстрована у 2018 році, основний вид діяльності − загальна медична практика. Кінцевими бенефіціарами є Григорій Козловський, Юлія Козловська, Маланія Козловська та Софія Максимець, а керівником − Юлія Козловська.

Нагадаємо, що у 2018 році У Винниківському озері спустили усю воду через будівництво дитячо-юнацького спортивного табору з реабілітаційним санаторієм та об'єктами спортивної інфраструктури навколо нього. Ще у кінці 2017 року Винниківська міська рада дозволила ТОВ "Краківський Ринок" створити на території Винниківського озера відпочинкову базу ТОВ "Академія Футболу", власником якої є депутат Львівської міської ради Григорій Козловський.

У 2020 році біля Винниківського озера планували збудувати 12 котеджів з медпунктом, а також підвести трамвайний маршрут зі Львова. 

Додамо, львівський бізнесмен Григорій Козловський на місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської обласної ради від партії "Європейська солідарність". У 2015-2020 роках він був депутатом Львівської міськради у складі партії Блок Петра Порошенка.

Він володіє "Гранд Готелем" (проспект Свободи), також є власником готельно-ресторанного комплексу "Святослав", пивного ресторану "Королівська пивоварня" у Львові, був співвласником будівельної компанії Avalon, яка зводить у Львові першу 25-поверхівку. У березні 2018 року Григорій Козловський відкрив на площі Ринок, 36 новий ресторан у 5-поверховій колишній польській "кам'яниці Гєлязиновській". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.