Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Укрпошта

Вівторок, 1 лютого 2022, 12:21

В Укрпошті з'явилася послуга із онлайн оплати товарів

Укрпошта

Від сьогодні клієнти Укрпошти зможуть оплатити вартість посилок онлайн в "Особистому кабінеті".

Про це повідомила пресслужба Укрпошти.

З 1 лютого Укрпошта запровадила послугу із оплати відправки посилки через інтернет.

Як наголосили у компанії, послуга буде корисна насамперед тим, хто відправляє кілька відправлень за раз, адже тепер це суттєво скорочує час.

Ця послуга діє для оформлення відправлень онлайн на внутрішні: "Укрпошта Стандарт", "Укрпошта Експрес" та міжнародні відправлення: "Дрібний пакет рекомендований", "Посилка" та "EMS". Клієнти, які оформлюють відправлення в особистому кабінеті або за допомогою API, отримають знижку 5% на внутрішні та 3-15% на міжнародні відправлення.

Оплата відбувається так: спочатку на картковому рахунку клієнта блокується вартість пересилання відправлення при оформленні у "Особистому кабінеті", у відділенні під час передачі посилки до пересилання адресатові, здійснюється списання з карткового рахунку клієнта "Особистого кабінету" уточненої вартості пересилання відправлень, відповідно до цього в "Особистому кабінеті" статус "попередня оплата" змінюється на "оплачено".

Нагадаємо, у вересні 2021 року стало відомо, що Укрпошта планує збудувати автоматизований логістично-сортувальний центр у Пустомитах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.