Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Москаленко

Вівторок, 1 лютого 2022, 14:10

97% працівників органів місцевого самоврядування та компідприємств Львова є вакцинованими

Андрій Москаленко

Жоден працівник органів місцевого самоврядування та компідприємств не відстонений від роботи станом на сьогодні.

Перший заступник міського голови Андрій Москаленко повідомив, що жоден працівник не відсторонений від роботи, адже 97% є вакцинованими, а інші - мають медичні протипоказання. 

"У нас 97% працівників є вакцинованими та 3 % мають медичні протипоказання" — проінформував  він сьогодні на брифінгу у Львові. 

Нагадаємо,  сьогодні вступили в дію обмеження, встановлені Кабміном щодо працівників органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств. Працівники цих установ, які не отримали принаймні одну дозу вакцини проти COVID-19 до 31 січня, повинні бути відсторонені від роботи з 31 січня 2022 р. без збереження заробітної плати.

Зазначимо, сьогодні на брифінгу Когут розповів, що ситуація з ковідом залишається напруженою у Львові та в області. Приблизно у 25 хворих на Львівщині підтверджений штам «Омікрон».

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.