Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

олені

ФБ Сколівські Бескиди

Четвер, 3 лютого 2022, 10:41

На Стрийщині помітили стадо благородних оленів

олені

Неподалік від села Коростів на території Бутивлянського лісництва помітили та сфотографували стадо благородних оленів.

Про це повідомила пресслужба Національного природного парку "Сколівські бескиди".

Під час планового рейду на території Бутивлянського лісництва неподалік від села Коростів Стрийського району працівники служби охорони помітили та сфотографували кількох благородних оленів.

Як йдеться у повідомленні, взимку олені спускаються з полонин до підніжжя гір в околиці населених пунктів, оскільки в період глибокого снігового покриву оленям важко добути собі їжу. Тому стадо мігрує в менш сніжні місця, де є вдосталь поживи та закладених кормових майданчиків.

"Адміністрація національного парку "Сколівські Бескиди" звертається до місцевих жителів, небайдужих громадян з розумінням ставитись до охорони благородних оленів, диких козуль, в мірі можливості підгодовувати, не турбувати тварин і особливо не цькувати собаками" − йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, керівництво "Сколівських Бескидів" планує відселити двох зубрів у вольєр, бо вони заходять у село та створюють дискомфорт місцевим жителям.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.