Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Микола Дмитришин

google.com

Четвер, 3 лютого 2022, 18:06

Дмитришин контролюватиме виконання природоохоронних заходів у Стрию

Микола Дмитришин

Виконком Стриськоої міськради призначив першого заступника міського голови Стрия Миколу Дмитришина головним у контролі за виконанням Програми природоохоронних заходів. 

Про це йдеться в рішенні виконкому «Про виконання Програми «Природоохоронних заходів міського значення», ухваленому наприкінці січня.

До контролю над виконанням Програми природоохоронних заходів виконком долучив й профільні депутатські комісії міськради. 

Програма «Природоохоронних заходів міського значення» розрахована на виконання впродовж 2022 року, - сказано в програмі. 

Загальний бюджет програми, відповідно до рішення виконкому «Про виконання Програми «Природоохоронних заходів міського значення», становить 50 000 грн. 

Програма спрямована на роботу в кількох основних напрямках: забезпечення екологічної безпеки, використання природних ресурсів, захист життя і здоров’я населення Стрийської ОТГ від негативного впливу зумовленого забрудненням навколишнього природного середовища.

До програми включені пропозиції щодо фінансування основних заходів із залученням коштів місцевого бюджету, коштів державного та обласного фондів охорони навколишнього природного середовища, коштів природних фондів.

Програма спрямована на виконання основних заходів, які спрямовані на забезпечення покращення стану навколишнього природного середовища, обов’язковість додержання екологічних стандартів, нормативів та лімітів використання природніх ресурсів при здійсненні господарської, управлінської та іншої діяльності.

Нагадаємо, що нещодавно Канівець заснував нові відзнаки.

Новина створена в межах проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково зображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.