Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вакцинація на Львівщині

П'ятниця, 4 лютого 2022, 12:56

Тергромади Львівщини напрацюють плани виїздів вакцинальних бригад

вакцинація на Львівщині

Керівникам тергромад області, у яких від коронавірусу провакциновано менше ніж 20% населення, доручили напрацювати плани виїздів вакцинальних бригад.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

Керівникам територіальних громад Львівської області, у яких від Covid-19 провакциновано менше ніж 20% дорослого населення, доручили напрацювати плани виїздів вакцинальних бригад на найближчий місяць для проведення вакцинації від коронавірусу у віддалених районах.

Представити плани виїздів вакцинальних бригад мають наступного тижня. Таким чином планують створити умови для того, щоб кожен міг провакцинуватися від Covid-19.

Також керівники громад повинні визначити відповідальних за вакцинацію осіб та розширити вакцинальну кампанію інформаційно.

Заступник голови Львівської ОДА Іван Собко наголосив, що кожен голова громади повинен зробити все можливе, аби максимальна кількість громадян мала змогу провакцинуватися.

"Бути головою громади − це означає дбати про кожного мешканця. Показники вакцинації потрібно покращувати для попередження "червоної" зони, а не вже після її запровадження. Показовим вкотре є приклад міста Моршин, де рівень вакцинації становить майже 75% населення, і нових випадків захворювання виявляють кілька на добу або взагалі не виявляють" − повідомив Собко.

Нагадаємо, нещодавно регіональний координатор з питань вакцинації від коронавірусної інфекції на Львівщині Олег Когут  повідомив, що з метою приближення вакцинації до населення, за дорученням МОЗ, розробляються плани виїздів мобільних бригад в сільські населені пункти. 

Додамо, за весь час у Львівській області вакцинували від коронавірусу 1 017 754 особи. 

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.