Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. С. Бандери

П'ятниця, 4 лютого 2022, 12:51

На вулиці Бандери облаштують громадський простір

вул. С. Бандери

"Львівавтодор" в межах проєкту з реконструкції вул. Бандери демонтує підпірну стінку та облаштує громадський простір.

Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міськради зобов'язав ЛКП "Львівавтодор" провести додаткові роботи у межах реконструкції вул. С. Бандери.

Як пояснив директор департаменту міської мобільності Олег Забарило, комунальне підприємство демонтує аварійну підпірну стінку та облаштує громадський простір на перехресті вулиць С. Бандери – Генерала Чупринки.

"Це рішення дасть можливість виконати додаткові роботи, зокрема демонтаж підпірної стінки та благоустрій схилу вздовж будинків №8 та №10, а також облаштування громадського простору на перехресті вулиць С. Бандери – Генерала Чупринки" – заявив Забарило.

Нагадаємо, з 19 грудня 2021 року вул. Бандери повністю відкрили для проїзду. Ремонт вулиці стартував наприкінці вересня 2020 року. Довжина ділянки вулиці, яку ремонтували, – 1 км 50 м, її поетапно перекривали для руху транспорту. 

Загальна вартість реконструкції становила 209,5 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.