Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

П'ятниця, 4 лютого 2022, 12:40

У Львові підприємцям, які постраждали від Сovid-19, можуть списати борги із оренди

Львів

Депутатська комісія пропонує списати заборгованість підприємців та ГО, які потребують додаткової підтримки, зі сплати оренди за приміщення.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

На засіданні постійної комісії комунального майна, ресурсів та історичного середовища Львівської міськради депутати запропонували списати борги громадським організаціям, малому та середньому бізнесу, які відчутно потерпають в умовах пандемії.

Йдеться про такі підприємства та організації: ГО ЛОАІ ВТФ "РБМ", ЛМГО "Союз Українок", ЛМГО "Молода Галичина", ГО "Студентське Братство Львівської політехніки", ГО "Студентське братство Львівського національного університету імені Івана Франка", ГО "ЛОО ВПО "Меморіал" імені Василя Стуса", ГО "Львівська обласна спілка політичних в’язнів України", ЛОО ВТ "Просвіта" ім. Тараса Шевченка, БФ "Фонд генерала Чупринки", ГС "Студентське братство Львівщини", ГО "Кримськотатарський культурний центр "Кримський дім у Львові", ФОП Чопик М.І., Мороз О-Б.О.

Окрім цього, на розгляді комісії перебуває ряд питань, які також потребують рішення, зокрема виконання меморандуму про створення мистецького центру на вул. Снопківській, 47.

Як пояснив голова комісії, депутат фракції Європейська Солідарність Сергій Івах, голосуючи за меморандум про створення мистецького центру, міськрада гарантувала, що Львівський коледж транспортної інфраструктури УДУНіТ буде мати можливість проводити навчально-освітній процес.

Нагадаємо, торік у листопаді міськрада планувала списати підприємцям мільйонні борги за літні майданчики у центрі Львову.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.