Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

школа у Львові

П'ятниця, 4 лютого 2022, 14:37

Львівщина на останньому місці серед областей за рівнем використання субвенцій на розвиток освіти

школа у Львові

Львівська область опинилася на останньому місці серед областей України за рівнем використання субвенцій на розвиток освіти за третій квартал 2021 року.

Про це йдеться у Результатах моніторингу та оцінки ефективності діяльності голів обласних, Київської міської державної адміністрації за ІІІ квартал 2021 року, які підготував Секретаріат Кабінету Міністрів України.

За третій квартал 2021 року Львівська область опинилася на останньому місці серед областей України за рівнем використання субвенцій на розвиток освіти.

На Львівщині використали 89,5% обсягу спрямованих асигнувань на розвиток освіти за аналізований період. А темп приросту за третій квартал до другого кварталу минулого року становить -0,0023.

Зазначимо, на перших місцях за цим показником − Сумська, Харківська та Луганська області.

Нагадаємо, у вересні минулого року Червоноградська, Новояворівська, Яворівська та Золочівська громади недоотримали кошти з освітньої субвенції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.