Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Альтернативна енергетика на Львівщині

П'ятниця, 4 лютого 2022, 15:42

Чверть енергії на Львівщині видобувають за допомогою альтернативних джерел

Альтернативна енергетика на Львівщині

За третій квартал 2021 року сумарна потужність альтернативних джерел електричної та теплової енергії в області становила 26,8% потужності усіх джерел.

Про це йдеться у Результатах моніторингу та оцінки ефективності діяльності голів обласних, Київської міської державної адміністрації за ІІІ квартал 2021 року, які підготував Секретаріат Кабінету Міністрів України.

За третій квартал 2021 року у Львівській області сумарна потужність альтернативних джерел електричної та теплової енергії становила 26,8% від сумарної потужності усіх джерел електричної та теплової енергії.

А темп приросту за третій квартал 2021 року до другого кварталу 2021 року у Львівській області становить 0,0053.

За цим показником Львівська область опинилася на 11 місці серед областей України. Натомість на перших місцях рейтингу – Черкаська, Донецька та Сумська області.

Нагадаємо, у березні 2021 року голова Львівської ОДА Максим Козицький підписав проєкт про спорудження вітрової електростанції в Трускавецькій ОТГ.

Додамо, Варіанти писали про енергетичний бізнес родини Козицьких у статті "Злотокрила повітруля Козицьких".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.